Главная

Регистрация

Вход
Машина своїми Руками
Суббота, 27.04.2024, 00:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Все про машину
Статті по автоелектриці [522]
Статті по автоелектриці
Автосигналізації та протиугонки [100]
Автосигналізації та протиугонки
Іонізатори [4]
Іонізатори
Запалювання [110]
Запалювання
Акумулятори [54]
Акумулятори
Іммобілайзер [24]
Іммобілайзер
Одометри, спідометри [22]
Одометри, спідометри
Кондиціонери [16]
Кондиціонери
Розпіновки [12]
Розпіновки
Електросхеми [287]
Електросхеми
Парктроніки [24]
Парктроніки
Gps навігатор, антирадар [4]
Gps навігатор, антирадар
Інжектор, форсунки [4]
Інжектор, форсунки
Система ABS [2]
Система ABS
Центральний замок [8]
Центральний замок
Інші статті [150]
Інші статті
Своїми руками [148]
Своїми руками
Стартер, генератор [68]
Стартер, генератор
Датчики [90]
Датчики
Схеми [52]
Схеми
Автозвук [42]
автозвук
Авто поради [526]
Авто поради
Пошук ланцюгів [10]
Пошук ланцюгів
Електропроводка [1039]
Електропроводка
Установчі карти [72]
Установчі карти
Підключення Fortin [9]
Підключення Fortin
Автосигналізації [96]
Автосигналізації
Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2013 » Октябрь » 21 » Лампочки застосовувані в японських автомобілях. Мене весь час вражає те , що продавці самі не знають
19:43
Лампочки застосовувані в японських автомобілях. Мене весь час вражає те , що продавці самі не знають

Лампочки застосовувані в японських автомобілях. Мене весь час вражає те , що продавці самі не знають
Лампочки застосовувані в японських автомобілях.

Мене весь час вражає те , що продавці самі не знають чого продають. Просиш що ні будь хороше- пропонують найдорожче . Хочеш купити кавомолку , тобі впарюють кава- машину ! А коли питаєш лампочку для авто , продавець в шоці , і просить принести зразок лампочки , щоб продати таку ж. Особливо мене радують дзвінки по телефону , у мене не горить там то і там то , що сталося? Ясна річ лампочки перегоріли . Відповідаєш - поміняйте лампочки. І тут же град питань: А які у мене лампочки? А де їх купувати ? А як їх змінювати? Скільки вони коштують? І скільки їх ? Ви уявляєте , як треба людині, яка ніколи не бачив лампочок , крім як у під'їзді , по телефону все це пояснити ! Особисто я не знаю , з цього тут буде викладено каталог лампочок з описом і місцями куди їх встромляти . Для особливо сильних і хитрих будуть вказані нюанси.

Лампи головного світла .


Лампа Н4 використовується в більшості стандартних фар , з одним відбивачем для ближнього і дальнього світла . В одній колбі 2 нитки напруження ближнього і дальнього світла . Зазвичай перегорає ближній , тому що він працює набагато більше , при цьому змінюється лампа цілком!




Лампа Н7 використовується в леворульних моделях японців в якості ближнього і , або дальнього світла , в роздільних відбивачах . Може використовуватися в фарах протитуманного світла .




Лампа Н3 використовується у фарах протитуманного світла . З успіхом і невеликий доопрацюванням замінює японські Н3В . Зазвичай ставляться в фари встановлені в низу бампера.




Лампа Н3С використовується у фарах протитуманного світла праворуких автомобілів. Якщо протитуманні фари стоять поруч з фарами головного світла .




Лампа Н1 використовується у фарах ближнього , далекого , і протитуманного світла . У японців зазвичай у варіанті протитуманного або дальнього світла .




Лампа НВ3 (використовується в дальньому світлі автомобілів. Візуально вона аналогічна лампі НВ4 , але є деякі відмінності . Нитки напруження знаходяться на різній відстані від посадкового місця. За цим світлові пучки на дорозі у них будуть різні. А для тих кому це по фігу , на цоколі лампи зроблений захист від дурня , у вигляді спеціальних припливів . Хоча це народ не сильно зупиняє.




Лампа НВ4 використовується в ближньому світлі . Нюанси такі ж як описані трохи вище .


# Загальні нюанси ламп серії НВ ! Американські та Японські лампи візуально виглядають однаково , але мають деякі відмінності , які не дозволяють бути їм взаємозамінними . При невеликій доробці напилком і ножиком вони встають на місце , але фара буде світити в невідомому напрямку. Це обумовлено тим , що нитки напруження в американських і японських лампах зміщені відносно один одного на 90 градусів! Так само там зміщений кріплення самих ламп , і інший електричний роз'єм , який не дозволяє одягнути фішку з проводами на цоколь лампи.

 
Решта лампи.



Лампа Р21/5W - двухнітевая . Використовується в старих японцях , і деяких інших більш сучасних недорогих моделях. Ставиться на СТОП + ГАБАРИТ , де вони сполучені. Тут теж варто захист від дурня , але сильних і неуважних вона не стосується. Кріпильні виступи знаходяться на різній висоті , і при установці треба уважно подивитися на патрон , і правильно встановити лампу , якщо вона не лізе - поверніть її на 180 градусів. Утрамбовувати однонітевиє лампи Р21W - сюди не треба! Потім будуть проблеми , такі , що при натисканні на гальмо будуть загорятися габарити.




Лампа Р21W однониткових . Використовується в старих японських автомобілях , та деяких інших більш сучасних недорогих моделях. У СТОП сигналах (якщо вони окремо від габаритів) поворотах , ліхтарях заднього ходу , задніх протитуманних ліхтарях .




Лампа W1 , 2W , W2.3W . Безцокольні однонітевиє лампи , потужністю 1.2 і 2.3 ват. Використовуються для підсвічування клімат контролю (не у всіх моделях японок ) , важелів управління АКПП, і індикаторних лампочок на щитку приладів , підсвічування бардачка .



У багатьох автомобілях з 2005 року випуск , щиток приладів і клімат підсвічуються світлодіодами , а вони розраховані на весь термін служби автомобіля .



Лампа W3W , W5W . Безцокольні однонітевиє лампи потужністю 3 та 5 ват. Використовуються в підсвічуванні щитка приладів , передніх габаритів у фарах , покажчиків повороту в щитку приладів , покажчика аварійного запасу палива , підсвічування багажника і бардачка , і деяких інших місцях. При використанні в підсвічуванні щитка приладів колір підсвічування задається надітим на неї гумовим світлофільтром , зеленого або синього кольору. Враховуйте це при купівлі ламп для підсвічування щитка , старі світлофільтри зняти живими дуже складно.




Лампа W18W безцокольна однониткових лампа потужністю 18 ват , з маленьким цоколем як у W5W . Використовується тільки для штатних додаткових стоп- сигналів японських автомобілів.




Лампа РY21W однониткових лампа жовтого кольору , використовується тільки для покажчиків повороту ! В основному на автомобілях європейських виробників. Деякі рукаті товариші намагаються встановити їх у поворотники японців. Це зробити складно , по тому що там є спеціальні виступи , які не дозволяють вставити її замість лампи Р21W . А при встановленні псують патрон , і лампа з часом вивалюється з нього.




Лампа Р21/5W двухнітевая безцокольна . Застосовується в більшості сучасних японських автомобілів , в суміщених Стоп -сигналах і габаритів.




Лампа P21W однониткових безцокольна . За розмірами і цоколю аналогічна Р21/5W відрізняється наявністю тільки однієї нитки напруження . Використовується в покажчиках поворотів , заднього ходу , і якщо є в задніх протитуманних ліхтарях .




Лампа PY21W однониткових безцокольна . Аналогічна P21W , тільки пофарбована в жовтий ( оранжевий колір) використовується виключно в покажчиках повороту , всередині яких відсутній жовтий світлофільтр .




Ось ці лампочки використовуються і в підсвічуванні кнопок, і в підсвічуванні клімат контролю . Колір задають гумові світлофільтри , якщо немає світлофільтру , то підсвічування буде жовтою.




Ця лампочка використовується в стельових плафонах . Якщо ви побачите таку лампочку в магазині , не поспішайте радісно бігти в касу і платити гроші! Для початку перевірте довжину самої лампочки вона повинна бути в межах 28 мм. Якщо її довжина 35-36 мм , то можете сміливо йти далі , сьогодні не ваш день.




Світлодіодні лампочки - це повний відстій ! Не здумайте їх вставляти в свій автомобіль. Вся оптика розрахована на лампочки зроблена так , щоб працювати від розсіяного світла ламп розжарювання , який йде в усі сторони від спіралі розжарювання. Світлодіоди мають спрямований світло , в результаті все починає світитися плямами. І замість світиться фари , розміром 10Х15 см. ви отримуєте пляма діаметром 3 см, яке не видно вже з 40-50 метрів. Задні розсіювачі теж не розраховані на світлодіоди . Вони розсіюють світло тільки той , що спрямований на нього. У підсумку замість великого прямокутного стопа , ми отримуємо червоне коло діаметром 5 см. Про підсвітку щитка приладів взагалі мовчу , самі подивіться , якщо поставите .


Загалом вже можна підвести підсумок цієї статті . Зазвичай лампочки служать досить довго. Якщо вони не зроблені в підворітті Китаю. Оригінальні лампочки служать в середньому 5 і більше років , за винятком лам головного світла . І купивши один раз оригінальні лампочки , можна більше не турбуватися про їх заміну. Якщо ви хочете заощадити , можете купувати дешеві лампочки , і постійно їх міняти самі , або платити гроші за те , щоб вам їх поміняли. Щоб не руйнувати собі мозок яку лампочку куди ставити , треба прийти в магазин, і купити оригінальні лампочки , продавець подивиться за програмою і дасть потрібні . Вони встануть без проблем і не доведеться розбирати машину два рази , один раз щоб зняти зразок, другий раз , щоб поставити нові лампочки.

Так, трохи не забув! Заміна задніх ліхтарів на світлодіодні модулі може призвести до появи несправності в автомобілі. У кращому випадку нічого не станеться , якщо в машині стоїть система контролю справності ламп - то вона буде лаятися на те , що лампи перегоріли , і доведеться вішати додаткове навантаження , щоб обдурити систему. У гіршому випадку - не знаю. Але в одного мого знайомого на Subaru початку глючить електроніка роздавальної коробки , у вигляді відключення заднього заднього приводу , і видавала код несправності клапана раздатки . Після того як повернули на місце ліхтарі з лампами розжарювання - проблема зникла.

Категория: Авто поради | Просмотров: 503 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Sergbag  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>начертить металлоконструкцию онлайн</a>

Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статті по автоелектриці [522]
Статті по автоелектриці
Автосигналізації та протиугонки [100]
Автосигналізації та протиугонки
Іонізатори [4]
Іонізатори
Запалювання [110]
Запалювання
Акумулятори [54]
Акумулятори
Іммобілайзер [24]
Іммобілайзер
Одометри, спідометри [22]
Одометри, спідометри
Кондиціонери [16]
Кондиціонери
Розпіновки [12]
Розпіновки
Електросхеми [287]
Електросхеми
Парктроніки [24]
Парктроніки
Gps навігатор, антирадар [4]
Gps навігатор, антирадар
Інжектор, форсунки [4]
Інжектор, форсунки
Система ABS [2]
Система ABS
Центральний замок [8]
Центральний замок
Інші статті [150]
Інші статті
Своїми руками [148]
Своїми руками
Стартер, генератор [68]
Стартер, генератор
Датчики [90]
Датчики
Схеми [52]
Схеми
Автозвук [42]
автозвук
Авто поради [526]
Авто поради
Пошук ланцюгів [10]
Пошук ланцюгів
Електропроводка [1039]
Електропроводка
Установчі карти [72]
Установчі карти
Підключення Fortin [9]
Підключення Fortin
Автосигналізації [96]
Автосигналізації

Copyright //mashyna.at.ua © 2024
Конструктор сайтов - uCoz